Follow Me n i'll follow u back =)

Sunday, August 21, 2011

Sinetron Dewi @ Astro

 http://1.bp.blogspot.com/_p3ybsUv8l3g/SmGW2Xn8ebI/AAAAAAAACoo/rkupFV8uoQY/s320/Sinetron-Dewi.jpg

Assalamualaikum. Hai kawan2.



Kalini nak share dengan korang semua. Pernah tengok sinetron Dewi tak? Kalau tak tengok, baik cuba2 pergi tengok. Eh, tapi ni bukan cerita kat wayang. Kat TV je. Kat astro channel Indo Pek. pelangi ke bintang tah. Tak ingat. Mula2 dulu, Astro ada buat tayangan percuma untuk channel tu. Tapi tak silap, dia bagi sampai sebulan je. Sekarang, kalau nak tengok kena subscribe channel tu lah. Hehe.

Jom kita start, sinetron dewi ni ceritanya da tentu lah pasal perempuan yang namanya Dewi. Dia ni ada kembar, Sita. Tapi sedihkan, dia baru tau dia ada kembar bila kembar dia da meninggal. :( Sedih kejap. Haha. Yang si Sita tu, tunang dia Andre. tau tak siapa yang berlakon jadi Andre tu. Baim Wong woii. Tibe2 excited pulak kan. Andre ni tak dapat terima si Sita dah mati. Mak andre pun suruhlah Dewi pura2 jadi Sita untuk sementara sebab tak sanggup tengok anak dia sedih sangat. Lepas tu, mula lah babak2 yang menarik bila si Andre dah tau pasal Dewi bukan Sita yang sebenar. Malas nak cerita, tengok sendirilah!

Pernah tengok Ayat-ayat Cinta? Yang ada perempuan pakai purdah tu kan. Tak ingat nama dia. Dia lah yang berlakon jadi Dewi@Sita. Putih gila muka dia. Agak2 dia pakai pencuci muka apa eyh? HAHA. Nah, ni nak tunjuk korang sikit gambar2 sinetron tu. Sikit je.


http://pangeran229.files.wordpress.com/2009/03/rianty-cartwright.jpg?w=270&h=353

3 comments:

  1. Kiter suke cite ayat2 cinta. Heroin ni la...lawa kan? Lawa giler!!...hehe. Salam ziarah. Follow kiter juga at

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com

    SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    ReplyDelete
  2. Aah, heroin ni laa yang berlakon ayat2 cinta. cantik sangat! da follow :)

    JOM TUKAR LINK :)

    ReplyDelete
  3. Jom! I already put you on my Aidilfitri Bloglist...yeay!

    ReplyDelete