Follow Me n i'll follow u back =)

Sunday, August 28, 2011

Sugar Glider

Hai korang.korangkorang,korang pernah dengar tak tentang Sugar Glider?
pergi Haritu pergi uptown.patu ada jual sugar glider ni.comel gila weyh.Sumpah comel.Dia macam tupai,tapi bukan.sebab dia kecik.Macam hamster sikit a.
Ada yang jinak dengan tak jinak.yang jinak tu tak silap RM450.Kalau yang tak jinak tu murah sikit.RM300 kalau tak silap.tapi menakutkan.Entah macam mana nak jinakkan entah.bila gigit sakit dia boleh tahan lah jugak.

Nak beli tapi.......Apakan daya.HAHA.dekat Universiti manamana pun ada je orang bawak.sebab dia tak lari.kat uptown tu,orang tu cakap dia akan ingat mana beg dia.Lagi satu sugar glider ni memang manja a dengan tuan dia.SukaSuki a.Nak beli!Nak tengok bentuk dia macammana tak?jap eyh.upload gamba jap.

tada!comel kan?;D
hehe geram! >.<


Ha yang ni kalau dalam poket kita.

Hehe cute tahap miut a!k lah nak sign out.heehe TATA :D

7 comments:

  1. comel! tapi elie takut binatang..macam mana nk pegang? hehehe

    ReplyDelete
  2. @Elie Lily
    hehe comei kan?yang sugar glider kalau yg jnak punye dia manja.hee takan geged punye maa :D

    ReplyDelete
  3. murah sikit 300?
    masi mahal lagi tu..haha

    ReplyDelete
  4. @Mohd Izzarheehe i mean mura lha cket dri rm 400 + tu :D

    ReplyDelete