Follow Me n i'll follow u back =)

Friday, February 8, 2013

SEKOLAH.

Hai. Heheh tak ke rasa annoying bila aku kejap layan blog ni kejap tak. Zzzz. Hee Sekarang dah 8/2/2013. Ya Allah cepat sungguh waktu berjalan. Slow lah sikit jalan tu. Haihaih. And......... Birthday aku dah dekat. YeayYeay 23.2 ni Birthday aku. Hadiah kan Iphone please *mukacomel* Haha Annoyingnya. Tak malu mintak hadiah -.- Bestfriend aku sorang tu dari awal tahun lagi dah bagitahu aku dia nak hadiahkan apa nanti. Haha. Kawan dari tadika kot.


Dah 2 bulan dah ni aku jadi senior dekat sekolah tu untuk adik-adik form 1. Ada yang eww eww ada yang baik ada yang comel ada yang bajet ada yang kerek ada yang semuanya. Haha. Tapi diorang comel-comel jugak even ada yang muka ketat tak pernah nak senyum. Ada yang usya aku macam ni --> -_-Rasa nak tumbuk je muka diorang. Haha. Tapi form 1 tahun ni kecik-kecik. Wkwk. Bila time aku form 1, kebanyakkannya banyak yang tinggi-tinggi. Aku pun tak faham kenapa.

Bila dah masuk 2013, makin banyak lah kawan aku yang dari tahun lepas tak pernah nampak walaupun sebenarnya wujud. Hehe. Apa lagi time balik. Tak boleh lah aku kalau duduk diam-diam tak ada kawan. Aku kena jugak bercakap dengan siapa-siapa. Nasib baik kadang-kadang bila balik, ada jugak yang baik hati nak borak-borak dengan aku. 'Amira Haziqa,Naqiyah,Hafiza'. Haha Naqiyah ni mulut bising macam tak boleh berhenti bercakap. Annoying kadang-kadang. Tapi dia comel. wkwk  . Dia yang dekat belakang tu. Yang pegang kamera tu aku. Haha :D


Till then, Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. Ehh.. Akak pun sekolah SAAS ke? Akak form berape?

    ReplyDelete