Follow Me n i'll follow u back =)

Saturday, June 22, 2013

Instagram sambil ber Video -- 15 saat

Hai, assalamualaikum.

Agakagak korang dah tahu ke belum pasal Instagram dah boleh ber video sekarang. Maju tak maju. Nak juga macam Keek. Ekeke. Rasa baru dua hari kot. Haaa, habislah lepas ni ramai lah cakap "babai Keek". "hai Instagram" Tapi kalau korang buka Instagram tapi still tak nampak apaapa video. It means korang tak update lagi laaa Instagram korang. Hah, cepatcepat lah update. Boleh 15 saat video. Dalam 15 saat tu, korang boleh rakam, pause, rakam, pause. Macam main cakcak pulak kan. Ewah. Contohnya, Instagram Tiz Zaqyah. Dia main cakcak dengan kawan. Magik lah katenya. Ekeke.
Siapa yang dah baca entry ni, WAJIB follow aku punya Instagram ye. @cikainnajwa ataupun, kalau nak follow dekat web boleh cari : www.instagram.com/cikainnajwa. Annoying tak aku nak main wajibwajib ni. Kahkahkah. Oklah. Tata titi tutu atas kepala ada kutu.

0 sesumpah:

Post a Comment